CHIPTUNING

LAAT JOUW AUTO NU CHIPTUNEN VOOR SLECHTS €249,99 INCL. BTW – LENTE DEAL! 30% KORTING!

Home » Chiptuning

Chiptuning (software)

Garage Plus levert op maat geschreven chiptuning (software) van kwalitatief hoog niveau. Dat beloven we niet alleen, we maken het ook waar. Je kiest voor ervaring, kwaliteit en zekerheid.

Met een uitgebreide en zorgvuldige werkwijze staan we garant voor verfijnde resultaten en professionele chiptuning van jouw auto.

Onze beloftes:

   •  100% op maat gemaakt chiptuning software
   •  Getest en ontwikkeld op onze 4×4 testbank
   •  Best mogelijke performance en resultaten binnen de veiligheidsmarges
   •  Vermindering van brandstofverbruik
   •  Klaar terwijl je wacht

Tarieven

249,99

CHIPTUNING: STAGE 1

Motordiagnose + datalogs

Stage 1, motor software

Testrit op de weg

Tuning certificaat

Vermogensmeting op 4×4 testbank

Voor meer info bel of mail ons.

324,99

CHIPTUNING: STAGE 1+

Motordiagnose + datalogs

Stage 1, motor software

Testrit op de weg

Tuning certificaat

Vermogensmeting op 4×4 testbank

Voor meer info bel of mail ons.

Heeft jouw auto een automatische versnellingsbak? Lees meer.

Het chiptunen van een automaatbak staat los van het chiptunen van de motor. Het zijn twee totaal verschillende dingen. Het chiptunen van een motor gebeurt door aanpassingen van de ECU (Engine Control Unit). Het chiptunen van een versnellingsbak gebeurt door het aanpassen van de TCU (Transmission Control Unit).

Bij het tunen van de automaatbak verhogen wij de schakeldruk en de koppelbegrenzers. Na chiptuning is dit een geweldige aanvulling omdat de versnellingsbak dan goed het extra koppel kan verwerken.

Voor sommige auto’s met een DSG, S-Tronic of ZF automaat is dit een pré omdat de automaatbak de verhoogde koppel na het tunen niet aankan omdat deze af-fabriek begrensd is.

Daarnaast worden ook de schakelsnelheden geoptimaliseerd, wat resulteert in een veel beter presterende versnellingsbak en daardoor neemt het rij-genot ook enorm toe.

Automaat Tuning: Nu voor een Meerprijs van €150,- in combinatie met een Stage 1(+) Motor Software.

Wat is chiptuning?

Elke auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard aansturingssoftware voor de motorcomputer, de ECU (engine control unit). Deze aansturingssoftware is in de meeste gevallen ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende motor ontwikkeld.

Garage Plus benut deze marge door de parameters van software meer ideaal op elkaar af te stemmen, ofwel te optimaliseren.

Er vindt software modificatie plaats waarbij motorparameters zoals gaspedaalinjectie, koppel begrenzers, turbo laaddruk, brandstof/luchtverhouding en de brandstofdruk opnieuw afgesteld worden.

Dit zorgt ervoor dat jouw auto veilig meer vermogen (PK) en Koppel (Nm) krijgt en in de meeste gevallen zal de auto ook zuiniger worden (tot 12%).

Garantie

Garage Plus staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat Garage Plus uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten.

Alle producten van Garage Plus worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor.

GARANTIE

DEZE GARANTIES ZIJN BIJ ONS STANDAARD:

 • 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software*¹
 • 5 jaar kosteloos (obd) diagnose.
 • Standaard 50.000km motorgarantie*² voor auto’s tot maximaal 2 jaar oud met maximaal 100.000km.
 • Kosteloos terug tunen naar origineel vermogen, bijvoorbeeld bij verkoop of einde lease contract.
 • Tuning op maat, wij passen het programma aan naar uw specifieke wensen.
 • Software afgestemd op de motor en aandrijflijn van uw auto.

*¹ 5 jaar garantie op geprogrammeerde software:

Software kan niet slijten. Mocht echter de gemodificeerde software om wat voor reden ook van uw auto verdwijnen dan installeren wij deze kosteloos terug, mocht er een dealer software update zijn geweest dan kost het opnieuw tunen van de update slechts €50,-. Binnen de garantie vallen ook kosteloos obd diagnose en kosteloos terug tunen naar origineel vermogen.

*² 50.000 km motor garantie is alleen geldig indien men de volgende voorwaarden inhoud:

 • Het voertuig moet op eigen kosten bij Garage Plus in Eindhoven of een door Garage Plus nader te noemen locatie worden afgeleverd.
 • Er kan geen garantie worden verleend als de auto eerst aan een andere reparateur ter reparatie of ter diagnose is aangeboden.
 • Men dient zelf zorg te dragen voor vervangend vervoer.
 • Er is geen mogelijkheid tot aanspraak op eventuele verdere kosten door uitval van het voertuig.
 • Per gebeurtenis is een maximaal bedrag van €5000,- gedekt/aanspreekbaar*

Voor al onze garanties gelden de algemene voorwaarden. Wij willen er op wijzen dat deze garantie niet overdraagbaar is aan derden. De garantie is alleen van kracht tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Mocht u nog vragen hebben, ons team staat u altijd graag te woord per e-mail of telefoon

Wilt u een afspraak inplannen?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN