Chiptuning2019-09-22T11:05:02+00:00

CHIPTUNING EINDHOVEN

CHIPTUNING VOOR MEER RIJPLEZIER (POWER) EN BRANDSTOFBESPARING

BEKIJK VERMOGENSWINST
PLAN AFSPRAAK

” Chiptuning op maat nu €200 ”

Chiptuning in Eindhoven

CHIPTUNING VOOR MEER VERMOGEN EN BRANDSTOFBESPARING

Garage Plus levert op maat geschreven tuning van kwalitatief hoog niveau. Dat beloven we niet alleen, we maken het ook waar. Je kiest voor ervaring, kwaliteit en zekerheid. Met een uitgebreide en zorgvuldige werkwijze staan we garant voor verfijnde resultaten en professionele chiptuning van jouw auto.

 • Gegarandeerd 100% op maat gemaakt tuning files

 • Getest en ontwikkeld op een 4×4 Dynamometer

 • Best mogelijke performance en resultaten binnen de veiligheidsmarges

 • Vermindering van brandstofverbruik

Wat is chiptuning?

CHIPTUNING VOOR MEER RIJPLEZIER

Chiptuning is het herprogrammeren van de computer welke de motor aanstuurt. De fabriekswaardes van deze computer zijn ingesteld op lage emissies en slechte omstandigheden elders in de wereld. Wij gebruiken deze marge om de motor meer trekkracht, vermogen en souplesse te geven. Het afstellen van de motor is zeer specialistisch en vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap.

Wat is het resultaat?

CHIPTUNING LEVERT GEMIDDELD 30PK EXTRA

Na chiptuning heeft jouw auto gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen. Daarnaast kan jouw auto een paar procenten zuiniger worden bij een gelijkblijvende rijstijl. De resultaten zijn verschillend per merk, type auto en de motorisering. Door het motormanagement van jouw auto te optimaliseren, zal je meer rijplezier met jouw auto beleven.

Hoe gaat chiptuning in z’n werk?

CHIPTUNING OP EEN GOEDE EN BETROUWBARE WIJZE 

De meest gekozen manier van tuning is de stage 1 chiptuning, waarbij de bestaande motorsoftware wordt aangepast zodanig dat de motor meer vermogen gaat leveren. Er vindt software modificatie plaats waarbij motorparameters zoals gaspedaalinjectie, koppel begrenzers, turbo laaddruk, brandstof / luchtverhouding en de brandstofdruk opnieuw afgesteld worden. Stage 1 chiptuning is de voordeligste manier om zonder grote ingrepen en kosten meer trekkracht en vermogen uit jouw auto te halen.

 • CHIPTUNING OP MAAT NU €200

Welke garantie krijg ik?

VEILIGE & BETROUWBARE CHIPTUNING

Garage Plus staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat Garage Plus uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten. Alle producten van Garage Plus worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor.

DEZE GARANTIES ZIJN BIJ ONS STANDAARD:

 • 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software*¹
 • 5 jaar kosteloos (obd) diagnose. (In onze werkplaats werken enkele ervaren 1e automonteurs die u graag te hulp staan).
 • Standaard 50.000km motorgarantie*² voor auto’s tot maximaal 2 jaar oud met maximaal 100.000km.
 • Kosteloos terug tunen naar origineel vermogen, bijvoorbeeld bij verkoop of einde lease contract.
 • Tuning op maat, wij passen het programma aan naar uw specifieke wensen.
 • Software afgestemd op de motor en aandrijflijn van uw auto

*¹ 5 jaar garantie op geprogrammeerde software:

Software kan niet slijten. Mocht echter de gemodificeerde software om wat voor reden ook van uw auto verdwijnen dan installeren wij deze kosteloos terug, mocht er een dealer software update zijn geweest dan kost het opnieuw tunen van de update slechts € 50. Binnen de garantie vallen ook kosteloos obd diagnose en kosteloos terug tunen naar origineel vermogen.

*² 50.000 km motor garantie is alleen geldig indien men de volgende voorwaarden inhoud:

 • Het voertuig moet op eigen kosten bij Garage Plus in Eindhoven of een door Garage Plus nader te noemen locatie worden afgeleverd.
 • Er kan geen garantie worden verleend als de auto eerst aan een andere reparateur ter reparatie of ter diagnose is aangeboden.
 • Men dient zelf zorg te dragen voor vervangend vervoer.
 • Er is geen mogelijkheid tot aanspraak op eventuele verdere kosten door uitval van het voertuig.
 • Per gebeurtenis is een maximaal bedrag van 5000,- gedekt/aanspreekbaar*

Voor al onze garanties gelden de algemene voorwaarden. Wij willen er op wijzen dat deze garantie niet overdraagbaar is aan derden. De garantie is alleen van kracht tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Mocht u nog vragen hebben, ons team staat u altijd graag te woord per e-mail of telefoon.

Neem contact met ons op

TEL: 040 248 13 01
PLAN AFSPRAAK

Wat zeggen onze klanten?

Supper vriendelijke mensenSnel geholpen voor een nette prijsEcht een aanrader!
Ivana Verstegen
Ivana Verstegen
14:07 02 Nov 18
Heb vandaag even de remblokken en olie laten verversen van mijn BMW X5. Werd zeer snel geholpen; ik Kon dezelfde dag nog even langskomen. Bij andere garages kon ik pas over paar weken terecht. Ik breng mijn auto’s volgende keer weer hier heen. Deze mensen weten wat ze doen! Zeer vakkundige lui! Absolute aanrader!
J B
J B
13:22 14 Aug 18
In januari met mijn auto in noodloop naar huis gereden. Dik gesis onder de motorkap, geen vermogen en flink rokende uitlaat. Eerst naar een autogarage gebracht in Acht, mooi sjiek pand. Alles laten nakijken, olieverversen, apk erop. En de motorstoring? "Als het niet terugkomt is er niets aan de hand". .... Er zat een gat in mijn aanzuigslang naar de turbo van enkel centimeters. En die slang zat enkele centimeters naast de vuldop van de olie. GaragePlus had welgeteld 54 seconden nodig (ik kan er een paar seconden naastzitten overigens) om te constateren waar het probleem lag. sterker nog: ze gaven al in het eerste telefonische contact aan dat dát het zou zijn. Dát zijn nu vakmensen! En daar kom ik dus graag terug!
Christiaan
Christiaan
10:10 21 Apr 18
Ik kwam voor het eerst bij Garage Plus voor het vullen van de airco. Na het vullen bleek de compressor defect. Garage Plus monteerde voor een zeer scherpe prijs een gebruikte compressor. Natuurlijk moest het systeem toen opnieuw gevuld worden. Garage plus deed dit gratis. Hier denkt men nog mee! Alles verliep uiterst vlot en vriendelijk. Van harte aanbevolen!
Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
10:18 26 Jun 18
Vandaag langsgeweest reed al een paar dagen rond met ramen die niet omlaag konden. Ben meteen geholpen en binnen 10 min was ik weer weg met ramen die het weer deden. Snelle service aardige jongens top!!!
Tsarina Franker
Tsarina Franker
16:16 15 Jun 18
Mijn Traffic loopt super na het chiptuning door dit bedrijf, ook nog even een kijkje genomen bij de mooie nieuwe locatie. Succes!
Toon van Dorst
Toon van Dorst
19:54 22 Nov 18
Perfect geholpen, s ochtends gebeld en diezelfde ochtend probleem en apk opgelost. Aanrader.
Arjen van Wijngaarden
Arjen van Wijngaarden
17:17 03 Dec 18
Kom er al meer dan 10 jaar gewoon zulke goeie mannen, liever hoer dan bij de bmw dealer
Fred Eindhoven
Fred Eindhoven
14:31 04 Dec 18
Kom er al meer dan 10 jaar gewoon zulke goeie mannen, liever hier dan bij de bmw dealer
Fred Eindhoven
Fred Eindhoven
10:37 09 Jan 19
Kassabonen kunt u bij Ons inleveren
Stichting Ons
Stichting Ons
09:21 06 Feb 19
Fijne eerlijke kundige vaklui!Zeer tevreden.
Audje B
Audje B
12:48 25 Feb 19
Vandaag mijn auto laten chippen in Eindhoven. Super service. Heldere afspraken vooraf en alles ging volgens het boekje. Fijne mensen, kundig en klantvriendelijke. Aanrader!
Unus Sed Leo
Unus Sed Leo
18:47 25 Feb 19
Je wordt hier altijd goed geholpen, je kan vaak op korte termijn terecht.Ik kom hier nu al een paar jaar en ben zeer tevreden.
Rachida EL Yaibadri
Rachida EL Yaibadri
13:53 15 Mar 19
Vandaag na afspraak gemaakt te hebben mijn auto opnieuw laten controleren op juiste uitlijning.Na door plus vervangen stuurkogels en door hun uitgelijnd, trok de auto lichtjes naar rechts en stuur stond tikkeltje scheef.Om technische reden heb ik voorgesteld de auto opnieuw te laten uitlijnen, controleren met mijn andere zomerbanden wiel-set gemonteerd.Een van de eigenaren van plus en eerste monteur heeft de winter-set omgewisseld naar zomer-set en de uitlijning opnieuw gedaan en aangepast terwijl de vorige ook al helemaal binnen de marges bleek te zijn!Hij vond een oorzaak wat eerder niet gezien was, een licht verbogen stuurstang (bleek na uitvoerig zoeken en meten)Hij heeft dat allemaal zonder extra rekening!! uiterst secuur en coulant voor me opgelost!Met dank aan garage plus.Dat noem ik een service die een hele dikke pluim verdient !!!!Thumbs UP !J.Hezemans
Jeroen Hezemans
Jeroen Hezemans
17:15 21 Mar 19
Vandaag na afspraak gemaakt te hebben mijn auto opnieuw laten controleren op juiste uitlijning.Na door plus vervangen stuurkogels en door hun uitgelijnd, trok de auto lichtjes naar rechts en stuur stond tikkeltje scheef.Om technische reden heb ik voorgesteld de auto opnieuw te laten uitlijnen, controleren met mijn andere zomerbanden wiel-set gemonteerd.Een van de eigenaren van plus en eerste monteur heeft de winter-set omgewisseld naar zomer-set en de uitlijning opnieuw gedaan en aangepast terwijl de vorige ook al helemaal binnen de marges bleek te zijn!Hij vond een oorzaak wat eerder niet gezien was, een licht verbogen spoorstang (bleek na uitvoerig zoeken en meten)Hij heeft dat allemaal zonder extra rekening!! uiterst secuur en coulant voor me opgelost!Met dank aan garage plus.Dat noem ik een service die een hele dikke pluim verdient !!!!Thumbs UP !J.Hezemans
Jeroen Hezemans
Jeroen Hezemans
09:16 27 Mar 19
Er wordt niet altijd vriendelijk met je omgegaan wat ik erg jammer vindt. Vaak door de drukte en werk stress maar jammer dat het op de klant wordt afgereageerd. Verder een prima garage tegen goede lage prijzen.
Vanessa Mengi
Vanessa Mengi
20:54 11 Apr 19
Perfecte service voor een prima prijs.Gisteren mijn Laguna laten uitlijnen, wat heel netjes gedaan is.De nieuwe locatie aan de nijverheidsweg is echt supermooi, alle apparatuur is aanwezig, en alles nieuw !Vandaag de scenic apk laten keuren, wat ook prima gedaan is.absoluut een aanrader, hier word nog met je meegedacht.
Rob vd Zanden
Rob vd Zanden
12:07 30 Apr 19
Perfecte service voor een prima prijs.Gisteren mijn Laguna laten uitlijnen, rijd nu weer prima.De nieuwe locatie aan de nijverheidsweg is echt supermooi, alle apparatuur is aanwezig en nieuw !Vandaag de scenic apk laten keuren, wat ook prima gedaan is.Absoluut een aanrader, hier word nog met je meegedacht.
Rob vd Zanden
Rob vd Zanden
12:11 30 Apr 19
Eindelijk een goede service!!prettige sfeer, er word naar je geluisterd
DreamSteam Just
DreamSteam Just
15:39 18 May 19
zeker goede service had een probleem met me auto had bij de dealer geweest en vertelden ze me daar dat ik grote kosten had en ben dan maar naar garage plus geweest en na het uitlezen wisten ze dat het een software probleem was hebben ze meteen opgelost dank je wel garage plus
norbent agopoglu
norbent agopoglu
15:50 18 May 19
Net terug van garageplus voor chipchunning voor de mondeo!!zijn zeker vakmannen daar en betrouwbaar!!alles word goed en transparant uitgelegd kom zeker nog eens terug
Michel De Graaf
Michel De Graaf
10:41 15 Jun 19
Zelf mijn audi a6 3.0 tdi laten tunen. Van 204pk naar 280pk. Na de eerste tuning voelde ik geen verschil, ik dacht dat het aan mij lag. Heb toen gebeld met ze en ze gaven aan dat ze er weer naar willen kijken, ze hebben de volgende dag meer dan 5uur lang aan mij auto gezeten! Geweldige service van deze garage. Geen extra cent gevraagd omdat mijn dsg bak een limiter had, een begrenzing van de koppel en vermogen. Deze hebben ze eraf gehaald en opnieuw getuned. Allemaal voor hetzelfde bedrag! Wat een service. Nu rijd ik met 280pk en 625nm! Wat een verschil. Zeker een aanrader! Eerlijke mensen.
Zubair Ahmad
Zubair Ahmad
13:01 19 Jun 19
Hele vriendelijke mensen die meedenken en snelle en goede service geven.
Cyntastisch
Cyntastisch
06:35 22 Jun 19
Net langs geweest met mijn peugeot 107 omdat me koplamp stuk was. Dit hebben ze binnen 10 min gemaakt. Super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om je auto hier te laten maken! Bedankt voor de goeie service!
Aisatu Jalo
Aisatu Jalo
11:06 27 Jun 19
Ook al was het bijna sluitings tijd, ben ik goed en vriendelijk geholpen en hebben ze voor een hele mooie prijs mijn airco gevuld. Garage Plus kwam over als een prettig, eerlijk en ervaren bedrijf. De volgende keer dat er wat aan mijn auto mankeert zal ik zeker weer gebruik van ze maken.
Maurits Roodhart
Maurits Roodhart
20:35 02 Jul 19
Zeer schone garage. Vriendelijke en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding
Erik van Schayk
Erik van Schayk
14:14 28 Jul 19
Afgelopen dinsdag mijn BMW 520d van 184 naar 220 pk laten chip tunen. Geweldig resultaat en hij rijdt soepeler, sneller en reageert beter op het gas. Ook de garage was schoon, opgeruimd en geordend. Boven verwachting tevreden 👍
Lars Bremekamp
Lars Bremekamp
19:12 23 Aug 19
Zelf mijn audi a6 3.0 tdi laten tunen. Van 204pk naar 280pk. Na de eerste tuning voelde ik geen verschil, ik dacht dat het aan mij lag. Heb toen gebeld met ze en ze gaven aan dat ze er weer naar willen kijken, ze hebben de volgende dag meer dan 5uur lang aan mij auto gezeten! Geweldige service van deze garage. Geen extra cent gevraagd omdat mijn dsg bak een limiter had, een begrenzing van de koppel en vermogen. Deze hebben ze eraf gehaald en opnieuw getuned. Allemaal voor hetzelfde bedrag! Wat een service. Nu rijd ik met 280pk en 625nm! Wat een verschil. Zeker een aanrader! Eerlijke mensen.
Zubair Ahmad
Zubair Ahmad
13:01 19 Jun 19
Zeer schone garage. Vriendelijke en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding
Erik van Schayk
Erik van Schayk
14:14 28 Jul 19
Vriendelijke medewerkers en een mooie nieuwe garage, het ziet er gelikt uit 👍
jordy kennis
jordy kennis
17:49 30 Aug 19
Top service en goede prijs/kwaliteit verhouding
Blessed Sir
Blessed Sir
11:17 26 Aug 19
Goed eerlijk vriendelijk netjes goedkoop ga zo door jongens 👍🏻
Rochdi Kaichouhi
Rochdi Kaichouhi
12:25 10 Sep 19
Goed eerlijk vriendelijk netjes goedkoop ga zo door jongens 👍🏻
Rochdi Kaichouhi
Rochdi Kaichouhi
12:25 10 Sep 19
Ik kom al jaren bij garage Plus. Hier werken vriendelijke, eerlijke en vakkundige mensen die de tijd nemen om je te helpen. Ze zijn ook altijd duidelijk over de kosten. Voor iedereen dieop zoek is naar een goede garage is dit een aanrader!!
Wieky S.
Wieky S.
09:16 15 Sep 19
Een erg fijne en prettige garage welke datgene vakkundig uitvoeren wat je besproken hebt. Uiterst correct en prettig in omgang, vooraf duidelijk een prijs. Top garage!
Srdan Tisa
Srdan Tisa
12:11 15 Sep 19
2 jaar oprij apk gekeurd bij garage plus In de ochtend gebeld kon de zelfde dag nog komen paar kleine punten afgekeurd in overleg gerepareerd voor een lage prijs Zeer tevreden mijn zien ze volgend jaar weer terug
Joey Vissers
Joey Vissers
11:06 16 Sep 19