POPS EN BANGS

VIND JE HET LEUK ALS JOUW AUTO EEN KNALLENDE (UITLAAT) GELUID MAAKT BIJ HET OPTREKKEN EN/OF WEGRIJDEN?

Home » Software » Pops en Bangs

Pops & Bangs

Momenteel is het erg populair om Pops & Bangs toe te passen op de auto, deze technologie zorgt voor een gaaf geluid zoals knallen die hoorbaar zijn wanneer je weg rijd.

De knallen ontstaan op het moment dat het gas wordt losgelaten, de brandstof ontploft als het ware in de uitlaat. De technologie zorgt er eigenlijk voor dat de motor op hoge toeren blijft ook wanneer je dan geen gas meer geeft.

Tevens zorgt deze software technologie er voor dat de motor veel adequater reageert wat natuurlijk ook prettig is. Maar we zien voornamelijk dat de meeste mensen dit willen toepassen voor het geluid.

De voordelen van Pops & Bangs bij Garage Plus:

     •  Snelservice
     •  Vaste scherpe prijs
     •  Knallen op maat

Tarieven

€ 150

POPS & BANGS

Pops & Bangs software

Knallen op maat

Voor meer info / prijs bel of mail ons.

Pops & Bangs - Hoe werkt het?

Met Pop & Bangs blijft de turbo in werking – ook wanneer het gaspedaal niet ingedrukt is. Dit heeft een groot voordeel: de reactietijd van de turbo is flink korter. Wanneer je dus, na even inhouden, weer gas geeft, heb je meteen veel power beschikbaar. Daarom noemen we deze innovatie ook wel Anti-Turbo-Gat.

Hoe doen we het?

De toevoer van brandstof stopt niet meteen als je voet van het gaspedaal gaat. Daarbij vertraagt de technologie de ontstekingstijd. Gevolg: de brandstof ontploft in de uitlaat. Daarom hoor je Pop and… Bang! Dit gebeurt tijdens het rijden, maar het is ook vaak te horen als je stilstaat.

Wilt u een afspraak inplannen?