OVER ONS

snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

LEES VERDER
PLAN AFSPRAAK

OVER ONS

snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

LEES VERDER
PLAN AFSPRAAK

WIE WE ZIJN

auto snel service voor alle automerken

Garage Plus is een auto snel service voor alle automerken in Eindhoven en hanteert vaste scherpe prijzen voor auto onderhoud, reparaties, APK en chiptuning.

Bij ons worden alle werkzaamheden aan jouw auto uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben ruime praktijkervaring.

Ook zijn wij transparant in wat wij doen, zo ontvang je bij ons altijd een heldere prijsopgave vooraf. Je hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

  • Snel

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Transparant

WAAROM WE BESTAAN

onze bestaansreden, missie & visie

Wij ondersteunen onze klanten, de autobezitters, op alle mogelijke gebieden om de mobiliteit voor nu en de toekomst te kunnen behouden.

Daarnaast willen wij auto onderhoud, reparaties, APK en chiptuning aantrekkelijker en toegankelijker maken voor bestaande en nieuwe klanten.

HOE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN

Onze unieke eigenschappen voor autoservice

Wij onderscheiden ons van andere autogarages door het bieden van een aantal unique selling points (onderscheidend vermogen). Wij zijn snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

Dit proberen wij te realiseren door het bieden van een snelle service, het creëren van betrouwbaarheid door middel van klanttevredenheid en het leveren van betaalbare, transparante diensten en producten met garantie.

Neem contact met ons op

TEL: 040 248 13 01
PLAN AFSPRAAK

Wat zeggen onze klanten?