OVER ONS

snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

LEES VERDER
PLAN AFSPRAAK

OVER ONS

snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

LEES VERDER
PLAN AFSPRAAK

WIE WE ZIJN

auto snel service voor alle automerken

Garage Plus is een auto snel service voor alle automerken in Eindhoven en hanteert vaste scherpe prijzen voor auto onderhoud, reparaties, APK en chiptuning.

Bij ons worden alle werkzaamheden aan jouw auto uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben ruime praktijkervaring.

Ook zijn wij transparant in wat wij doen, zo ontvang je bij ons altijd een heldere prijsopgave vooraf. Je hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

  • Snel

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Transparant

WAAROM WE BESTAAN

onze bestaansreden, missie & visie

Wij ondersteunen onze klanten, de autobezitters, op alle mogelijke gebieden om de mobiliteit voor nu en de toekomst te kunnen behouden.

Daarnaast willen wij auto onderhoud, reparaties, APK en chiptuning aantrekkelijker en toegankelijker maken voor bestaande en nieuwe klanten.

HOE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN

Onze unieke eigenschappen voor autoservice

Wij onderscheiden ons van andere autogarages door het bieden van een aantal unique selling points (onderscheidend vermogen). Wij zijn snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

Dit proberen wij te realiseren door het bieden van een snelle service, het creëren van betrouwbaarheid door middel van klanttevredenheid en het leveren van betaalbare, transparante diensten en producten met garantie.

Neem contact met ons op

TEL: 040 248 13 01
PLAN AFSPRAAK

Wat zeggen onze klanten?

Supper vriendelijke mensenSnel geholpen voor een nette prijsEcht een aanrader!
Ivana Verstegen
Ivana Verstegen
14:07 02 Nov 18
Heb vandaag even de remblokken en olie laten verversen van mijn BMW X5. Werd zeer snel geholpen; ik Kon dezelfde dag nog even langskomen. Bij andere garages kon ik pas over paar weken terecht. Ik breng mijn auto’s volgende keer weer hier heen. Deze mensen weten wat ze doen! Zeer vakkundige lui! Absolute aanrader!
J B
J B
13:22 14 Aug 18
In januari met mijn auto in noodloop naar huis gereden. Dik gesis onder de motorkap, geen vermogen en flink rokende uitlaat. Eerst naar een autogarage gebracht in Acht, mooi sjiek pand. Alles laten nakijken, olieverversen, apk erop. En de motorstoring? "Als het niet terugkomt is er niets aan de hand". .... Er zat een gat in mijn aanzuigslang naar de turbo van enkel centimeters. En die slang zat enkele centimeters naast de vuldop van de olie. GaragePlus had welgeteld 54 seconden nodig (ik kan er een paar seconden naastzitten overigens) om te constateren waar het probleem lag. sterker nog: ze gaven al in het eerste telefonische contact aan dat dát het zou zijn. Dát zijn nu vakmensen! En daar kom ik dus graag terug!
Christiaan
Christiaan
10:10 21 Apr 18
Ik kwam voor het eerst bij Garage Plus voor het vullen van de airco. Na het vullen bleek de compressor defect. Garage Plus monteerde voor een zeer scherpe prijs een gebruikte compressor. Natuurlijk moest het systeem toen opnieuw gevuld worden. Garage plus deed dit gratis. Hier denkt men nog mee! Alles verliep uiterst vlot en vriendelijk. Van harte aanbevolen!
Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
10:18 26 Jun 18
Vandaag langsgeweest reed al een paar dagen rond met ramen die niet omlaag konden. Ben meteen geholpen en binnen 10 min was ik weer weg met ramen die het weer deden. Snelle service aardige jongens top!!!
Tsarina Franker
Tsarina Franker
16:16 15 Jun 18
Mijn Traffic loopt super na het chiptuning door dit bedrijf, ook nog even een kijkje genomen bij de mooie nieuwe locatie. Succes!
Toon van Dorst
Toon van Dorst
19:54 22 Nov 18
Perfect geholpen, s ochtends gebeld en diezelfde ochtend probleem en apk opgelost. Aanrader.
Arjen van Wijngaarden
Arjen van Wijngaarden
17:17 03 Dec 18
Kom er al meer dan 10 jaar gewoon zulke goeie mannen, liever hoer dan bij de bmw dealer
Fred Eindhoven
Fred Eindhoven
14:31 04 Dec 18
Kom er al meer dan 10 jaar gewoon zulke goeie mannen, liever hier dan bij de bmw dealer
Fred Eindhoven
Fred Eindhoven
10:37 09 Jan 19
Kassabonen kunt u bij Ons inleveren
Stichting Ons
Stichting Ons
09:21 06 Feb 19
Fijne eerlijke kundige vaklui!Zeer tevreden.
Audje B
Audje B
12:48 25 Feb 19
Vandaag mijn auto laten chippen in Eindhoven. Super service. Heldere afspraken vooraf en alles ging volgens het boekje. Fijne mensen, kundig en klantvriendelijke. Aanrader!
Unus Sed Leo
Unus Sed Leo
18:47 25 Feb 19
Je wordt hier altijd goed geholpen, je kan vaak op korte termijn terecht.Ik kom hier nu al een paar jaar en ben zeer tevreden.
Rachida EL Yaibadri
Rachida EL Yaibadri
13:53 15 Mar 19
Vandaag na afspraak gemaakt te hebben mijn auto opnieuw laten controleren op juiste uitlijning.Na door plus vervangen stuurkogels en door hun uitgelijnd, trok de auto lichtjes naar rechts en stuur stond tikkeltje scheef.Om technische reden heb ik voorgesteld de auto opnieuw te laten uitlijnen, controleren met mijn andere zomerbanden wiel-set gemonteerd.Een van de eigenaren van plus en eerste monteur heeft de winter-set omgewisseld naar zomer-set en de uitlijning opnieuw gedaan en aangepast terwijl de vorige ook al helemaal binnen de marges bleek te zijn!Hij vond een oorzaak wat eerder niet gezien was, een licht verbogen stuurstang (bleek na uitvoerig zoeken en meten)Hij heeft dat allemaal zonder extra rekening!! uiterst secuur en coulant voor me opgelost!Met dank aan garage plus.Dat noem ik een service die een hele dikke pluim verdient !!!!Thumbs UP !J.Hezemans
Jeroen Hezemans
Jeroen Hezemans
17:15 21 Mar 19
Vandaag na afspraak gemaakt te hebben mijn auto opnieuw laten controleren op juiste uitlijning.Na door plus vervangen stuurkogels en door hun uitgelijnd, trok de auto lichtjes naar rechts en stuur stond tikkeltje scheef.Om technische reden heb ik voorgesteld de auto opnieuw te laten uitlijnen, controleren met mijn andere zomerbanden wiel-set gemonteerd.Een van de eigenaren van plus en eerste monteur heeft de winter-set omgewisseld naar zomer-set en de uitlijning opnieuw gedaan en aangepast terwijl de vorige ook al helemaal binnen de marges bleek te zijn!Hij vond een oorzaak wat eerder niet gezien was, een licht verbogen spoorstang (bleek na uitvoerig zoeken en meten)Hij heeft dat allemaal zonder extra rekening!! uiterst secuur en coulant voor me opgelost!Met dank aan garage plus.Dat noem ik een service die een hele dikke pluim verdient !!!!Thumbs UP !J.Hezemans
Jeroen Hezemans
Jeroen Hezemans
09:16 27 Mar 19
Er wordt niet altijd vriendelijk met je omgegaan wat ik erg jammer vindt. Vaak door de drukte en werk stress maar jammer dat het op de klant wordt afgereageerd. Verder een prima garage tegen goede lage prijzen.
Vanessa Mengi
Vanessa Mengi
20:54 11 Apr 19
Perfecte service voor een prima prijs.Gisteren mijn Laguna laten uitlijnen, wat heel netjes gedaan is.De nieuwe locatie aan de nijverheidsweg is echt supermooi, alle apparatuur is aanwezig, en alles nieuw !Vandaag de scenic apk laten keuren, wat ook prima gedaan is.absoluut een aanrader, hier word nog met je meegedacht.
Rob vd Zanden
Rob vd Zanden
12:07 30 Apr 19
Perfecte service voor een prima prijs.Gisteren mijn Laguna laten uitlijnen, rijd nu weer prima.De nieuwe locatie aan de nijverheidsweg is echt supermooi, alle apparatuur is aanwezig en nieuw !Vandaag de scenic apk laten keuren, wat ook prima gedaan is.Absoluut een aanrader, hier word nog met je meegedacht.
Rob vd Zanden
Rob vd Zanden
12:11 30 Apr 19
Eindelijk een goede service!!prettige sfeer, er word naar je geluisterd
DreamSteam Just
DreamSteam Just
15:39 18 May 19
zeker goede service had een probleem met me auto had bij de dealer geweest en vertelden ze me daar dat ik grote kosten had en ben dan maar naar garage plus geweest en na het uitlezen wisten ze dat het een software probleem was hebben ze meteen opgelost dank je wel garage plus
norbent agopoglu
norbent agopoglu
15:50 18 May 19
Net terug van garageplus voor chipchunning voor de mondeo!!zijn zeker vakmannen daar en betrouwbaar!!alles word goed en transparant uitgelegd kom zeker nog eens terug
Michel De Graaf
Michel De Graaf
10:41 15 Jun 19
Zelf mijn audi a6 3.0 tdi laten tunen. Van 204pk naar 280pk. Na de eerste tuning voelde ik geen verschil, ik dacht dat het aan mij lag. Heb toen gebeld met ze en ze gaven aan dat ze er weer naar willen kijken, ze hebben de volgende dag meer dan 5uur lang aan mij auto gezeten! Geweldige service van deze garage. Geen extra cent gevraagd omdat mijn dsg bak een limiter had, een begrenzing van de koppel en vermogen. Deze hebben ze eraf gehaald en opnieuw getuned. Allemaal voor hetzelfde bedrag! Wat een service. Nu rijd ik met 280pk en 625nm! Wat een verschil. Zeker een aanrader! Eerlijke mensen.
Zubair Ahmad
Zubair Ahmad
13:01 19 Jun 19
Hele vriendelijke mensen die meedenken en snelle en goede service geven.
Cyntastisch
Cyntastisch
06:35 22 Jun 19
Net langs geweest met mijn peugeot 107 omdat me koplamp stuk was. Dit hebben ze binnen 10 min gemaakt. Super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om je auto hier te laten maken! Bedankt voor de goeie service!
Aisatu Jalo
Aisatu Jalo
11:06 27 Jun 19
Ook al was het bijna sluitings tijd, ben ik goed en vriendelijk geholpen en hebben ze voor een hele mooie prijs mijn airco gevuld. Garage Plus kwam over als een prettig, eerlijk en ervaren bedrijf. De volgende keer dat er wat aan mijn auto mankeert zal ik zeker weer gebruik van ze maken.
Maurits Roodhart
Maurits Roodhart
20:35 02 Jul 19
Zeer schone garage. Vriendelijke en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding
Erik van Schayk
Erik van Schayk
14:14 28 Jul 19
Afgelopen dinsdag mijn BMW 520d van 184 naar 220 pk laten chip tunen. Geweldig resultaat en hij rijdt soepeler, sneller en reageert beter op het gas. Ook de garage was schoon, opgeruimd en geordend. Boven verwachting tevreden 👍
Lars Bremekamp
Lars Bremekamp
19:12 23 Aug 19
Zelf mijn audi a6 3.0 tdi laten tunen. Van 204pk naar 280pk. Na de eerste tuning voelde ik geen verschil, ik dacht dat het aan mij lag. Heb toen gebeld met ze en ze gaven aan dat ze er weer naar willen kijken, ze hebben de volgende dag meer dan 5uur lang aan mij auto gezeten! Geweldige service van deze garage. Geen extra cent gevraagd omdat mijn dsg bak een limiter had, een begrenzing van de koppel en vermogen. Deze hebben ze eraf gehaald en opnieuw getuned. Allemaal voor hetzelfde bedrag! Wat een service. Nu rijd ik met 280pk en 625nm! Wat een verschil. Zeker een aanrader! Eerlijke mensen.
Zubair Ahmad
Zubair Ahmad
13:01 19 Jun 19
Zeer schone garage. Vriendelijke en goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding
Erik van Schayk
Erik van Schayk
14:14 28 Jul 19
Vriendelijke medewerkers en een mooie nieuwe garage, het ziet er gelikt uit 👍
jordy kennis
jordy kennis
17:49 30 Aug 19
Top service en goede prijs/kwaliteit verhouding
Blessed Sir
Blessed Sir
11:17 26 Aug 19
Goed eerlijk vriendelijk netjes goedkoop ga zo door jongens 👍🏻
Rochdi Kaichouhi
Rochdi Kaichouhi
12:25 10 Sep 19
Goed eerlijk vriendelijk netjes goedkoop ga zo door jongens 👍🏻
Rochdi Kaichouhi
Rochdi Kaichouhi
12:25 10 Sep 19
Ik kom al jaren bij garage Plus. Hier werken vriendelijke, eerlijke en vakkundige mensen die de tijd nemen om je te helpen. Ze zijn ook altijd duidelijk over de kosten. Voor iedereen dieop zoek is naar een goede garage is dit een aanrader!!
Wieky S.
Wieky S.
09:16 15 Sep 19
Een erg fijne en prettige garage welke datgene vakkundig uitvoeren wat je besproken hebt. Uiterst correct en prettig in omgang, vooraf duidelijk een prijs. Top garage!
Srdan Tisa
Srdan Tisa
12:11 15 Sep 19
2 jaar oprij apk gekeurd bij garage plus In de ochtend gebeld kon de zelfde dag nog komen paar kleine punten afgekeurd in overleg gerepareerd voor een lage prijs Zeer tevreden mijn zien ze volgend jaar weer terug
Joey Vissers
Joey Vissers
11:06 16 Sep 19
1 ster nog teveel!Auto laten chippen, maar de beloofde 140 pk werd na second opinion bij lange na niet gehaald. 120 a 125 pk hield t op. Tevens was het ook schadelijk voor de motor op langere termijn. Na contact leggen wil men geen kant op.Ga niet naar deze garage! Tenzij u opgelicht wilt worden!
Pascal vd Wassenberg
Pascal vd Wassenberg
18:45 17 Oct 19
Een betrouwbare garage met deskundige monteurs. Vakkundig, vriendelijk en altijd goede service. Om deze redenen ook, al jaren de garage voor mijn jaarlijkse APK.
Nahom Noah
Nahom Noah
07:22 18 Oct 19
Ik kom hier al jaren, en ben tot nu toe erg tevreden. Personeel met verstand van zaken, ze denken mee met de klant voor de beste oplossing en bieden snelle service.
Tom Joosten
Tom Joosten
07:48 18 Oct 19
Een prachtig bedrijf waarbij customer service hoog in het vaandel staat. Ik kom er al jaren en dat zal ik in de toekomst blijven doen. Garage Plus heeft inmiddels al een tijdje 2 vestigingen waarover ik zeer tevreden ben.
Legendary Security
Legendary Security
11:43 18 Oct 19
Volkswagen 1.4 tdi gechipt en niet normale resultaten, zeer tevreden met garage plus en een aanrader!
shamil bomboclat
shamil bomboclat
16:03 23 Oct 19
Kwaliteitvolle monteurs. Van 115 pk naar 190 pk easy gehaald. Zeker aan te raden. Binnen 1 uur alles klaar.
omer altun
omer altun
14:49 24 Oct 19
Ondanks dat ik in de automotive werkzaam ben was ik niet echt op de hoogte van het resultaat wat te behalen was met chiptuning. Afgelopen week mijn BMW 420i van 2016 laten chippen door Sinan met als resultaat 76 PK meer (van 184 naar 260 PK) en een koppel van 270 naar 430 NM!! In 1 woord geweldig wat dit bedrijf heeft gepresteerd. Hier hoef je echt geen veel duurdere 428i voor aan te schaffen. En een TOP service, door de verhuizing naar het nieuwe pand is de testbank even niet operationeel maar als die klaar is kan ik nog even een keer langs komen om gratis een test uit te laten voeren.
Jan-willem van Steenbergen
Jan-willem van Steenbergen
21:40 31 Oct 19
Vrijdagmorgen gebeld kon smiddags al langskomen storing egr klep na n klein uurtje Was alles geregeld toppy .Erg schone garage en vriendelijke mensen .Aanrader sucses mannen
JAn Temmink
JAn Temmink
20:24 09 Nov 19
Een prachtig bedrijf waarbij customer service hoog in het vaandel staat. Ik kom er al jaren en dat zal ik in de toekomst blijven doen. Garage Plus heeft inmiddels al een tijdje 2 vestigingen waarover ik zeer tevreden ben.
Legendary Security
Legendary Security
11:43 18 Oct 19
Langs 3 garages geweest en verkeerde onderdelen laten kopen.. hier was het gelijk opgelost!
Sofyan Bzitmi
Sofyan Bzitmi
18:05 26 Nov 19
Afgelopen week naar Garage Plus geweest voor chiptuning , werd vriendelijke te woord gestaan en het klusjes was in een uurtje zo gepiept( Opel Vectra 2.0 turbo ).Ook hoorde de eigenaar een lek bij me motorkap en bleek een vacuüm slang afgebroken was.Dit was keurig en snel opgelost met een minimale prijskaartje.Aanrader., met vriendelijke groetMartijn
Martijn 1985
Martijn 1985
16:34 09 Dec 19
Seat Ibiza 1.2 TDI stage 1 laten tunen en EGR uitgeschakeld. Top service. Top resultaat. Loopt beter en rustiger in de lage toeren. Vermogens toename zeer duidelijk merkbaar. Aardige en kundige monteurs. Mooie en schone garage.
Jeroen Sieben
Jeroen Sieben
20:57 14 Dec 19
Vlotte service, vriendelijke uitbater, aanzienlijk betere prestaties aan een toch wel faire prijs.Zeer propere garage ook.Ik heb ze al bij meerdere personen aangeraden.
Kenneth Cockheijt
Kenneth Cockheijt
10:34 15 Dec 19
Mijn auto is perfect uitgelijnd. Ik ben goed geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig. Ik kom hier volgende keer zeker terug als er iets aan mijn auto gedaan moet worden.
Leon F.
Leon F.
13:04 26 Dec 19
Ik ben zeer tevreden over de communicatie, de afspraak en het uiteindelijke resultaat! Een echte aanrader.
Robert van Eldijk
Robert van Eldijk
19:15 29 Dec 19
APK zoals deze bedoeld is dus zonder verdienmodel op onderdelen. Ik kom volgend jaar weer terug.
Lighttown Productions
Lighttown Productions
15:03 07 Jan 20
M’n bmw loopt veel beter na de tuning. En ook zuiniger mooi bedrijf.
Ahmet Amet
Ahmet Amet
19:13 15 Jan 20
Vandaag langs gekomen voor een chiptuning professioneel verder geholpe.zeer vriendelijk en klant gericht ze hebben mij zo goed verder geholpen dat ik volgende week al terug ga doe zo verder !!!
Jonas Maes
Jonas Maes
21:45 18 Jan 20
Goede en snelle service! De Apk binnen een mum van tijd gekeurd zonder onnodige reparaties. Aanrader!
Franchesca Albertina
Franchesca Albertina
23:57 20 Jan 20
had 2 twee lege bandjes bij die ik niet opgepompt kreeg bij de pomp. Hier gevraagd en ze hebben meteen geholpen.....vriendelijk en gratis :))
Vincent Protin
Vincent Protin
12:46 05 Feb 20
Ben hier vandaag geweest om mijn corsa E 1.0 turbo te laten chippen.loopt een stuk beter en zuiniger.ben goed geholpen door vriendelijke mensen en professioneel..een aanrader.👍😃
peter van dijk
peter van dijk
15:55 14 Feb 20
M’n golf 7 gti laten tuning met Dsg . Nette bedrijf ,ben zeker te spreken over de resultaten 👌👌👌
Bennie Boon
Bennie Boon
07:18 17 Feb 20
Vandaag mijn Fiat Punto laten chiptunen voor de helft van het bedrag wat je bij de 'grote namen' betaalt. Het verschil was tijdens de thuisreis duidelijk merkbaar qua soepelheid en acceleratie. Wat mij betreft een aanrader!
Andre   van Bochove
Andre van Bochove
19:59 25 Feb 20
Top bedrijf, vriendelijk en professioneel personeel die graag wat extra voor de klant doen.Kom hier al lang met meerdere auto's en altijd netjes en correct geholpen.Top service!
Jonas Vandenboorn
Jonas Vandenboorn
15:25 03 Mar 20
De secretaresse heeft er helaas geen verstand van en doet zich ook niet de moeite om de technische vragen te laten beantwoorden door de monteursZe zijn erg veilig met hun waardes de concurrentie gaat wel een stuk verder en zit ook nog ruim binnen de veiligheidsmarges
Mr Power
Mr Power
08:44 04 Mar 20
M’n auto kwam niet door de apk bij een andere garage , kreeg rekening voor herstel van 650 euro . Toen ben ik naar garage plus gegaan omdat m’n buurman het adviseerde. Echt een eerlijke garage was voor 400 euro klaar . Echt een aanrader
Bas Molenaar
Bas Molenaar
19:27 04 Mar 20
top ze werken met de moderne uitlijning apparatuur dank u wel auto rijdt weer recht 🙏
Twan Haas
Twan Haas
16:44 04 Mar 20
Fijn en goede chiptuning laren doen...super fijn rijden nu
MJ Trading Apeldoorn
MJ Trading Apeldoorn
19:01 16 Mar 20
Vandaag m’n Vw amarok laten tunen. Resultaat is overbluffend ben echt verbaasd van de verschil voor en na tuning 🚀🚀🚀🚀🚀🚀😃 zeker een aanrader.
Willen Smetser
Willen Smetser
16:21 21 Feb 20
Deze week onze Mini One Cabrio 1.2T laten tunen (stage 1) van 102PK naar 150PK. We zijn erg vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om uit te leggen hoe het tunen in zijn werk gaat. We konden meekijken tijdens de maatwerk aanpassingen van de software. Het resultaat na tuning was prima, vooral is het extra vermogen goed merkbaar in de 2e en 3e versnelling waar nu veel meer muziek in zit! Top!
Martien Schaik
Martien Schaik
16:31 30 Apr 20
Polo 1.2 laten tunen. Heerlijke resultaten zijn er gehaald 🙏
Stefan Anker
Stefan Anker
03:23 24 Mar 20
Zeer tevreden over de apk . Ze maken ook daadwerkelijk de punten die niet ok zijn eerlijke en vakkundige mensen .👍👍
Guus Meggel
Guus Meggel
04:24 31 Mar 20
Ik houd van snelle reacties. Kleine onderhoudsbeurt aangevraagd en kon terecht op de dag van mijn keuze. Ik ben prima geholpen vandaag! Zeker een goede optie om hier terug te komen! 👍🏼
JO Hoho
JO Hoho
12:36 15 May 20
Vandaag geweest voor stage 1 chiptuning van mijn golf gti. Auto bleek al getuned en toch fijn advies gehad en hoefde niks te betalen voor de moeite!!
Daan Rijkers
Daan Rijkers
16:48 23 May 20
Heel goede service en snel afgehandeld 👍
Dirk Hansen
Dirk Hansen
18:08 05 Jun 20
Polo 1.2 Tdi EGR laten verwijderen stage 1 chippen, alles top merk echt tijdens rijden, Bedank voor de goede service en een mooie prijs
unit Zero
unit Zero
09:57 24 Jun 20
Airco was op 2 plaatsen lek. Is nu gerepareerd en weer heerlijk koud. Top gedaan voor een mooie prijs. Dank voor de goede service!!
R. Sterretje
R. Sterretje
17:48 26 Jun 20
Via via terecht gekomen bij autogarage plus en sindsdien nergens anders meer geweest.Kundig en klantvriendelijk. Goed bereikbaar en kan snel terrecht. Goede prijs voor onderhoud en reparatie. Zijn eerlijk over wanneer het duurder of goedkoper uitvalt.
maud geijselaers
maud geijselaers
18:46 19 Jun 20
Komt zijn afspraken na. Mijn auto was niet te tunen. Toen de software update binnen was van de tuningtool belde hij mij meteen op en inmiddels is mijn auto getuned door GaragePlus ik ben zeer tevreden ze komen altijd hun afspraken na. Dank u wel. Geweldige service!
Dj Reza S
Dj Reza S
15:31 10 Jun 20
Mijn auto moest uitgelijnt worden. En de uitlijning zelf is PERFECT en profesioneel gedaan!Ik kreeg ook een duidelijke uitleg op mijn vragen over tuning👍.
Sunny Pro
Sunny Pro
11:48 09 Sep 20
Afgelopen week onze ford 's max 1.6 tdci laten chippen. Zeer vriendelijke ontvangst, heel nette geordende garage waar de werkzaamheden geheel transparant worden uitgevoerd. Zeer tevreden met de behaalde resultaten. De wagen rijd beter als ooit tevoren! Ik kom met onze ford focus cabriolet 2.0tdci ook zeker nog langs!Bedankt voor de service
Harm jan Van eerten
Harm jan Van eerten
06:55 24 Aug 20
Al enkele keren met mijn eigen auto en de auto van mijn vriendin langs geweest. De auto van mijn vriendin voor voornamelijk APK + beurt. Ik kan snel terecht en de APK is tot nu toe snel gedaan. Laatste keer voor mijn eigen auto langs geweest, voor diagnose (motorstoring). Kon direct terecht, kostte me niks en er werden zelfs tips gegeven hoe ik het kon laten oplossen (auto valt nog onder garantie elders). Top service, hier zal ik zeker terugkomen.
Rob Nas
Rob Nas
10:24 15 Jul 20
Airco was leeg, geen lek volgens garage plus dus alleen afvullen.na een week was de airco weer leeg.naar een andere garage geweest en die liet mij bij de pomp een groenige aanslag zien waar dus toch een lek zat en niet was gezien door garage plus.
Louis Mobach
Louis Mobach
15:16 20 Aug 20
Super service! Mijn airco werkt weer uitstekend! Bedankt heren 💪
Simon Dirks
Simon Dirks
06:49 29 Aug 20
“Seat ibiza St “ binnen 1 dag klaar : nieuwe injectie en tunning geplaats voor een betaalbaar prijs! Auto rijdt als nieuw!! Top service En vriendelijk...!
E.A Oz.
E.A Oz.
18:52 14 Sep 20
100% in orde .eerlijke mensen
arda durna
arda durna
13:35 15 Sep 20
Mijn EGR uit mijn polo 1.2 TDI Bluemotion laten schrijvven, en meteen laten tunen. Nette professionele garage. Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg.
Rick Adams
Rick Adams
08:44 17 Sep 20