Garage Plus Eindhoven

Als de autoschade niet al te hoog is, vindt de verzekering een begroting van een garagebedrijf in de regel voldoende. Anders moet een schade-expert langs komen.

Autoschade hoeft alleen door een expert te worden getaxeerd, als die wordt vergoed door uw eigen verzekering of door een tegenpartij. Moet u de schade zelf betalen, dan is taxatie door een expert niet nodig.

 

Als de autoschade niet al te hoog is, vindt de verzekering een begroting (‘pro-forma nota’) van een garagebedrijf in de regel voldoende. Waar die grens precies ligt, is moeilijk aan te geven. Dat hangt niet alleen van de hoogte van de reparatiekosten af, maar ook van de leeftijd en geschatte waarde van uw auto. De grens verschilt per verzekeraar en kan uiteenlopen van

€ 500,00 tot € 1.000,00. Wij adviseren u overleg te hebben met uw belangenbehartiger. Als de schade hoger is, moet die worden vastgesteld door een schade-expert.

 

Wij kunnen u een idee geven van de reparatiekosten middels een expertise/ schade rapport. Tevens kunnen wij de schade voor u  bemiddelen met de schade expert. Neem hiervoor contact met ons op.

NEEM CONTACT OP!

> SCHADE EXPERTISE IN EINDHOVEN

> SCHADE EXPERTISE RAPPORT