Garage Plus Eindhoven

Roetfilter verwijderen - heeft u structurele en hardnekkige problemen rondom het functioneren van het roetfilter en bent u op zoek naar een permanente oplossing? Garage Plus kan deze problemen definitief wegnemen door het roetfilter te verwijderen en zijn hierin al jaren toonaangevend in de branche.

 

Bij het verwijderen van het roetfilter is het noodzakelijk en erg belangrijk dat het regeneratieproces op een goede manier wordt weggeschreven uit de software. Als dit niet op correcte wijze wordt uitgevoerd kan dit gemakkelijk leiden tot schade aan motor en aandrijflijn. Digicar biedt u uitsluitend bewezen oplossingen. Sinds de opkomst van roetfilterproblematiek lopen we voorop in de markt en bieden merkdealers, garagisten en autobezitters uitkomst in deze complexe materie.

NEEM CONTACT OP!

> ROETFILTER WEGPROGRAMMEREN / VERWIJDEREN

> WANNEER HET ROETFILTER VERWIJDEREN

In welke gevallen is verwijderen van het roetfilter een geschikte oplossing? In geval van aanhoudende problemen en onevenredige onderhoudskosten aan het roetfilter is verwijderen nog het enige juiste alternatief. Soms is het roetfiltersysteem simpelweg niet goed genoeg doorontwikkeld door de fabrikant.

 

Hoewel het roetfilter een milieumaatregel is en verwijderen van het roetfilter voor meer uitstoot van fijnstof zorgt, is een niet functionerend filter eveneens een belasting voor het milieu. Officieel moet er bij auto's met een af-fabriek roetfilter ook een roetfilter aanwezig zijn. Bij voortdurende problemen en buitensporige kosten biedt onze oplossing echter uitkomst. Bovendien neemt het storingen weg die bij APK afkeur zijn.

 

Het verwijderen van een goed werkend roetfilter wordt door ons afgeraden.

> ROETFILTER VERWIJDEREN, HOE WERKT DAT?

Voor de meeste merken hebben wij software ontwikkeld waarmee we de werking van het roetfilter geheel uit kunnen schakelen. Daarbij moet het binnenwerk van het roetfilter worden leeggehaald. Het een is zonder het ander niet mogelijk, anders ontstaan de grootste mogelijke problemen. Voor het oog blijft het roetfilter gewoon aanwezig.

 

Garage Plus hanteert de meest volledige werkwijze uit de branche met o.a. een complete diagnose-check van uw auto standaard ingegrepen. Wij bieden u daarnaast de best denkbaren garantie, op de software namelijk levenslang!

 

Het roetfilter uitschakelen en verwijderen betekent:

 

> Geen foutmeldingen meer rond het DPF/FAP.

> Geen storingscodes.

> Geen regeneratie.

> Geen stijgend oliepeil door overmatig regeneren.

> Geen olieverdunning.

> Geen extra belasting voor motor of aandrijflijn, bijv. de turbo door teveel tegendruk.

> Verlengde onderhoudsinterval.

> Een lager brandstof verbruik door uitschakeling regeneratieproces.