Garage Plus Eindhoven

De meest gekozen manier van tuning is de stage1 chiptuning, waarbij de bestaande motorsoftware (ecu) wordt aangepast zodanig dat de motor meer vermogen gaat leveren.

 

Chiptuning is het herprogrammeren van de computer welke de motor aanstuurt. De fabriekswaardes van deze computer zijn ingesteld op lage emissies en slechte omstandigheden elders in de wereld. Garage Plus gebruikt deze marge om de motor meer trekkracht, vermogen en souplesse te geven. Het afstellen van de motor is zeer specialistisch en vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap.

 

Na chiptuning heeft uw motor gemiddeld 25% meer koppel en motorvermogen, ook wordt de motor een paar procenten zuiniger bij gelijkblijvende rijstijl. De resultaten zijn verschillend per merk en type auto en de motorisering.

 

Wij bieden:

 

> Gegarandeerd 100% op maat gemaakte tuning files

> Getest en ontwikkeld op een Maha testbank;

> Best mogelijke performance en resultaten binnen de veiligheidsmarges;

> Zuiniger brandstof mogelijk

> Vermindering van brandstofverbruik.

> Laagste prijs garantie

Wat kunnen wij u bieden op het gebied van chiptuning? Garage Plus levert op maat geschreven tuning van kwalitatief hoog niveau. Dat beloven we niet alleen, we maken het ook waar. U kiest voor ervaring, kwaliteit en zekerheid. Met een meest uitgebreide en zorgvuldige werkwijze staan we garant voor verfijnde resultaten en professionele chiptuning van uw auto.

NEEM CONTACT OP!

> CHIPTUNING IN EINDHOVEN

> CHIPTUNING STAGE 1 VOOR ALLE AUTOMERKEN