Garage Plus Eindhoven

Om te zorgen dat de motor van uw auto goed blijft functioneren, moet u om de zoveel tijd uw motorolie verversen. Als u met regelmaat een kleine beurt laat uitvoeren, blijft uw auto veilig en in goede conditie.

 

Tijdens de kleine beurt wordt de motorolie  en  oliefilter vervangen. U kunt kiezen uit drie verschillende controle- en onderhoudspakketten, afgestemd op de leeftijd van uw auto. Het oliepakket is inclusief oliefilter, 5 liter olie, servicereset en arbeid.

AUTO ONDERHOUD EINDHOVEN AUTO ONDERHOUD EINDHOVEN

Dit pakket is geschikt voor auto's met een bouwjaar van 1998 en ouder.

OLIEWISSEL 10W40

OLIEWISSEL 5W40

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Met een regelmatige auto onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. GARAGEPLUS biedt professionele en vakkundige service voor auto onderhoud. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal. Wij hanteren vaste scherpe prijzen.

VOOR €60

Dit pakket is geschikt voor auto's met bouwjaar vanaf 1999 t/m 2003.

VOOR €80
AUTO ONDERHOUD EINDHOVEN

OLIEWISSEL 5W30

Dit pakket is geschikt voor auto's met bouwjaar 2004 en nieuwer.

VOOR €90

Zou u deze belangrijke controle overslaan, dan loopt u de kans dat u voor onaangename en dure verrassingen komt te staan op een onhandig moment. De frequentie waarmee een grote beurt moet worden uitgevoerd is afhankelijk van de met uw auto gereden kilometers en de datum van de laatste onderhoud.

 

Tijdens de grote beurt wordt de motorolie ververst, diverse filters worden vervangen, slijtagedelen worden gecontroleerd en verschillende vloeistoffen worden bijgevuld. Een grote beurt bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

 

> Olie verversen

> Vervangen oliefilter

> Vervangen luchtfilter

> Vervangen interieurfilter

> Vervangen brandstoffilter

> Vervangen bougies (benzine auto´s)

> Bijvullen diverse vloeistoffen

> Inspectie slijtagedelen

> Airco-service (indien gewenst)

NEEM CONTACT OP!

> AUTO ONDERHOUD IN EINDHOVEN

> KLEINE BEURT VOOR ALLE AUTOMERKEN

> GROTE BEURT VOOR ALLE AUTOMERKEN, OFFERTE OP MAAT